Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare / receptionist på en av våra nya kliniker i Sverige?

EuroPainClinics Sverige söker en medicinsk sekreterare till vår klinik i Umeå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med provanställning i 3 månader.

Arbetsuppgifter

  • Sedvanliga arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare som att medverka vid patientmottagning, journalskrivning, remiss- och posthantering, tidsbokning, skanning m.m. Arbetet innebär även att ge god service till kollegor och patienter och att du känner dig bekväm i patientkontakter.
  • Patienten sätts i fokus och du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med våra uppsatta mål.
  • Tjänstgöringen är för förlagd dagtid, vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har medicinsk sekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Gillar att jobba med journalskrivning, diktat, remisser mm, är flexibel, stresstålig, serviceinriktad och hjälpsam. Som medicinsk sekreterare har du god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du kan även arbeta i skiftande tempo och tycker om att lära dig nya saker.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet och vana att arbeta i systemet Kuralink.

Om arbetet låter intressant och du känner igen dig i beskrivningen ser vi fram emot din

Vad erbjuds du?

  • EuroPainClinics Sverige, som grundades i 2016, är en modern och specialiserad vårdinrättning för avancerad behandling av patienter med led-, rygg- och huvudvärk med hjälp av interventionsdiagnostiska och terapeutiska behandlingsprocedurer.
  • Du kommer få jobba i nya lokaler i ett härligt gäng som har roligt tillsammans med fokus på att göra ett proffsigt jobb från början till slut.
  • Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Jobbtyp: Heltid, Fast
  • Lön: 25 000,00kr – 30 000,00kr per månad

Varmt välkommen med din ansökan! 

Söka senast den 8 april genom att maila ditt CV och personligt brev till info@europainclinics.se

Genom att skicka in din ansökan till EuroPainClinics Sverige samtycker du till att CV, personligt brev och  personuppgifter behandlas av EuroPainClinics Sverige för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget.

EuroPainClinics Sverige kan du kontakta online, hemifrån, när det passar, utan att behöva lägga tid på att resa eller vänta på en mottagning. Utan större väntan, kan du få reda på om EuroPainClinics kan hjälpa dig med smärtlindring. Medan du fortsätter med dina vanliga aktiviteter, ägnar tid åt din familj eller jobb.

Boka in dig via vårt Kontaktformulär
[epcnotify]