Bli patient hos oss

EuroPainClinics Sverige är en ledande specialistklinik på behandling av ryggsmärtor, smärta i kroppens stora leder och i huvudet. Vi arbetar med vetenskapligt beprövad och patientvänlig smärtbehandling med hjälp av unika minimalinvasiva och endoskopiska procedurer. Dessa är bland de mest avancerade inom området interventionell smärtbehandling. Du kan söka till oss privat eller genom din sjukvårdsförsäkring. Varmt välkommen.

Privat patient

Privat patient

Vill du veta mer om alternativen för minimalinvasiva och endoskopiska behandlingar eller boka tid? Vi tar gärna emot dig på vår klinik. Som privatpatient behöver du ingen remiss.

Hur bokar man ett möte?

Läs mer ➔

Sjukvårdsförsäkring

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du ta kontakt med ditt försäkringsbolag och be att få komma till oss. Har du fler frågor är du självklart välkommen att kontakta oss på kliniken.

Läs mer ➔

Sjukvårdsförsäkring
Hur fungerar kontaktformuläret

Hur fungerar kontaktformuläret

Du kan antingen boka din tid på telefonnummer +46 90 20 20 700 eller genom att fylla i ett kontaktformulär. Fyll i dina person- och kontaktuppgifter i formuläret.


Besök / diagnostik

Under ditt första besök hos läkaren får du beskriva dina problem och läkaren kommer att undersöka dig. Tillsammans kommer ni att utarbeta en behandlingsplan. Hur går den första den första undersökningen till?

Läs mer ➔

Bli patient hos oss
Bli patient hos oss

Ingrepp / Avancerade procedurer

Läkaren kommer att bedöma hur dina hälsoproblem kan lindras eller eventuellt elimineras genom ingrepp. Före ingreppet kommer du att få såväl muntliga som skriftliga instruktioner med all information du behöver veta före, under och efter behandlingen.

Läs mer ➔

Uppföljande behandling

Oavsett vilken typ av ingrepp eller operation du har genomgått hos oss vill vi veta hur du mår och hur din hälsa utvecklas. Vi använder olika frågeformulär för att bedöma din hälsa i detalj. Du kan alltid kontakta oss på Europainclinics Sverige.

Läs mer ➔

Uppföljande behandling<
Bli patient hos oss

Kvalitetskontroll av den vård som tillhandahålls

För att förbättra kvaliteten på den vård vi ger övervakar vi hela processen så att vi kontinuerligt kan utvecklas och förbättras. Vi registrerar alla våra procedurer och följer de rutiner som föreskrivs för ökad patientsäkerhet.

EuroPainClinics Sverige kan du kontakta online, hemifrån, när det passar, utan att behöva lägga tid på att resa eller vänta på en mottagning. Utan större väntan, kan du få reda på om EuroPainClinics kan hjälpa dig med smärtlindring. Medan du fortsätter med dina vanliga aktiviteter, ägnar tid åt din familj eller jobb.

Boka in dig via vårt Kontaktformulär