Bli patient hos oss

EuroPainClinics Sverige är en ledande specialistklinik på behandling av ryggsmärtor samt smärta i de stora lederna och huvudet. Vi tillhandahåller vetenskapligt bevisad och patientvänlig smärtbehandling med hjälp av unika miniinvasiva och endoskopiska procedurer, som är bland de mest avancerade inom området interventionell smärtbehandling. Du kan söka till oss privat eller ditt sjukvårdsförsäkring. Varmt välkommen.

Bli patient hos oss

1. Privat patient

Är du intresserad av att lära dig om alternativen för minimalt invasivt och endoskopisk behandling och boka tid? Tack för ditt förtroende – vi är glada att vi kan välkomna dig till vår privata klinik, som varande en privat patient behöver du inte en remiss.

Hur bokar man ett möte?

Läs mer ➔

2. Sjukvårdsförsäkring

Är du intresserad av att lära dig om alternativen för minimalt invasivt och endoskopisk behandling och boka tid? Tack för ditt förtroende – vi är glada att vi kan välkomna dig till vår privata klinik, eftersom du är en privat patient behöver du inte en remiss.

Läs mer ➔

Bli patient hos oss
Hur fungerar E-konsultation

3. Hur fungerar E-konsultation

Du kan antingen boka din tid på telefonnummer 070 264 12 10 eller genom att fylla i en E-konsultation. Hur fungerar E-konsultation?Markera smärtstället och spridning av smärtan genom att klicka på den animerade bilden, klicka vidare och svara på de grundläggande diagnostiska frågorna angående karaktären av din smärta. Fyll i dina person- och kontaktuppgifter i formuläret. .

Läs mer ➔

4. Besök / diagnostik

Under ditt första besök hos läkaren kommer du att beskriva dina problem och läkaren kommer att undersöka dig. Tillsammans kommer du att utarbeta en behandlingsplan baserad på deras bedömning – hur lång tidbehandlingen tar och under vilka förhållanden den kommer att sluta. Behandlingsplanen kan bestå av kirurgi, avancerade procedurer eller andra åtgärder.

Läs mer ➔

Bli patient hos oss
Bli patient hos oss

5. Ingrepp / Avancerade procedurer

Läkaren kommer att bedöma och bestämma hur dina hälsoproblem kan elimineras eller eventuellt lindras genom ingrepp. Före ingrepp kommer du att få muntliga och skriftliga instruktioner med all information du behöver veta före, under och efter behandlingen.

Läs mer ➔

6. Uppföljande behandling

Oavsett vilken typ av ingrepp eller operation du har haft hos oss vill vi veta hur du mår och hur dina hälsoproblem utvecklas över tiden. Vi använder frågeformulär för att bedöma din hälsa i detalj. Du kan alltid kontakta oss på Europainclinics Sverige.

Läs mer ➔

Bli patient hos oss
Bli patient hos oss

7. Kvalitetskontroll av den vård som tillhandahålls

För att förbättra kvaliteten på den vård som ges till våra patienter övervakar vi hela processen du har gått igenom som patient så att vi kontinuerligt kan utvecklas och förbättras. Vi registrerar alla våra procedurer och avancerade procedurer och följer de rutiner som föreskrivs för varje procedur i alla föreskrivna register för patientsäkerhet och hälsa.

EuroPainClinics Sverige kan du kontakta online, hemifrån, när det passar, utan att behöva lägga tid på att resa eller vänta på en mottagning. Utan större väntan, kan du få reda på om EuroPainClinics kan hjälpa dig med smärtlindring. Medan du fortsätter med dina vanliga aktiviteter, ägnar tid åt din familj eller jobb, utvärderar vårt team av specialister din online-konsultation. Efter utvärdering, kontaktar vi dig med förslag på behandling och lämpligt datum som passar dig.

Gratis e-konsultation online