Privat patient

Är du intresserad av att lära dig om alternativen för minimalt invasivt och endoskopisk behandling och boka tid? Tack för ditt förtroende – vi är glada att vi kan välkomna dig till vår privata klinik, som varande en privat patient behöver du inte en remiss.

Hur bokar man ett möte?

Efter att våra specialister har bedömt E-konsultationen (senast inom 7 dagar) och om behandling med minimalt invasivt och endoskopiska procedurer anses vara ett lämpligt alternativ för dina problem, kommer vi att kontakta dig via telefon för att ordna ett datum för en första konsultation.

EuroPainClinics Sverige kan du kontakta online, hemifrån, när det passar, utan att behöva lägga tid på att resa eller vänta på en mottagning. Utan större väntan, kan du få reda på om EuroPainClinics kan hjälpa dig med smärtlindring. Medan du fortsätter med dina vanliga aktiviteter, ägnar tid åt din familj eller jobb, utvärderar vårt team av specialister din online-konsultation. Efter utvärdering, kontaktar vi dig med förslag på behandling och lämpligt datum som passar dig.

Gratis e-konsultation online