Sjukvårdsförsäkring

Är du intresserad av att lära dig om alternativen för minimalt invasivt och endoskopisk behandling och boka tid? Tack för ditt förtroende – vi är glada att vi kan välkomna dig till vår privata klinik, eftersom du är en privat patient behöver du inte en remiss.

Hur bokar man ett möte?

  • Med hjälp av den kostnadsfria e-konsultationstjänsten online i ”E-konsultation” avsnitt.

Efter att våra specialister har bedömt E-konsultationen (senast inom 7 dagar) och om behandling med minimalt invasivt och endoskopiska procedurer anses vara ett lämpligt alternativ för dina problem, skickar vi dig information så att du kan kontakta ditt försäkringsbolag, som sedan hjälper dig med att boka tid. Den tid det tar beror på försäkringsbolaget och kontakten med det.

EuroPainClinics Sverige kan du kontakta online, hemifrån, när det passar, utan att behöva lägga tid på att resa eller vänta på en mottagning. Utan större väntan, kan du få reda på om EuroPainClinics kan hjälpa dig med smärtlindring. Medan du fortsätter med dina vanliga aktiviteter, ägnar tid åt din familj eller jobb, utvärderar vårt team av specialister din online-konsultation. Efter utvärdering, kontaktar vi dig med förslag på behandling och lämpligt datum som passar dig.

Gratis e-konsultation online