Sjuksköterska / Smärtsköterska

Sjuksköterska / Smärtsköterska

Vill du arbeta som smärtsköterska på en av våra nya kliniker i Sverige?

EuroPainClinics Sverige söker en sjuksköterska till vår klinik i Umeå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med provanställning i 3 månader.

Arbetsuppgifter

  • Sedvanliga arbetsuppgifter för en smärtsköterska som att medverka vid
  • patientmottagning, behandlingar, ansvara för den enskilde patientens omvårdnad.
  • Arbetet som smärtsjuksköterska är varierande, utmanande och kan ibland innefatta ett högt arbetstempo vilket bidrar till ständig utveckling.
  • Patienten sätts i fokus du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med våra uppsatta mål.
  • Tjänstgöringen är för förlagd dagtid, vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet och är alltid villig att göra det lilla extra. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård.

Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och att vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet.

Som smärtsköterska är du anpassningsbar i de olika situationer du möter, samt ser vikten av noggrannhet och struktur i arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Vad erbjuds du?

  • EuroPainClinics Sverige, som grundades i 2016, är en modern och specialiserad  vårdinrättning för  avancerad behandling av patienter med led-, rygg- och huvudvärk med hjälp av  interventionsdiagnostiska och terapeutiska behandlingsprocedurer.
  • Du kommer få jobba i nya lokaler i ett härligt gäng som har roligt tillsammans med fokus på att göra ett proffsigt jobb från början till slut.
  • Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Lön: 30 000,00kr – 40 000,00kr per månad

Varmt välkommen med din ansökan! 

Söka senast den 8 april genom att maila ditt CV och personligt brev till info@europainclinics.se

Genom att skicka in din ansökan till EuroPainClinics Sverige samtycker du till att CV, personligt brev och  personuppgifter behandlas av EuroPainClinics Sverige för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget. 

EuroPainClinics Sverige kan du kontakta online, hemifrån, när det passar, utan att behöva lägga tid på att resa eller vänta på en mottagning. Utan större väntan, kan du få reda på om EuroPainClinics kan hjälpa dig med smärtlindring. Medan du fortsätter med dina vanliga aktiviteter, ägnar tid åt din familj eller jobb.

Boka in dig via vårt Kontaktformulär
[epcnotify]